Nieuws

Ruim 100 deelnemers aan het 500-punten toernooi in Zevenbergen

Zondag 11 december deden zo’n 130 judoka’s van 5 tot 12 jaar mee aan het 500-punten toernooi. Dit toernooi is onderdeel van een zestal toernooien die verschillende verenigingen uit de regio samen organiseren. De wedstrijdjes zijn vooral gericht op de beginnende judoka’s.

Vanuit onze eigen verenigingen deden 18 kinderen mee. En er zijn weer de nodige punten gesprokkeld! Sommigen haalden mooie scores met ippons en anderen wisten precies genoeg punten te verdienen voor een beker.

De resultaten waren als volgt:

1e plaats: Ilse Vissers, Mees de Lint, Merijn Nijhof, Sebas Bol, Sara den Hollander en Julia Roubos.

2e plaats: Jim van Rosmalen, Esmee Martens, Jeffrey van Slochteren, Elisa Freij, Claudia Roubos en Noud Geurtsen.

3e plaats: Levi van der Wolf, Daeven van der Velden, Julian Kloeg, Aiden Nasirkhan, Yara Lousberg en Zinan Rijgersberg, Daniël Kloeg en Quinn van der Wijde.

Allemaal super gedaan!


img_6934Ouder-kind judo weer druk bezocht!

Wat kunnen we als vereniging toch weer blij worden van zo’n ochtend als het ouder-kind judo. Heel veel leden en papa’s en mama’s stonden al vroeg op de zondagochtend klaar om onder leiding van meester Paul lekker sportief bezig te zijn met elkaar. Een ochtend vol sport, plezier en veel lachen. Alle deelnemers weer ontzettend bedankt voor deze gezellige ochtend. De foto’s zullen z.s.m. via de site beschikbaar zijn. Er zijn er al te zien via Facebook! En hebben jullie zelf ook mooie, leuke foto’s gemaakt? Stuur ze in en we zetten ze bij de foto’s op de site! Op te sturen naar esther@jvzevenbergen.nl of naar corne@jvzevenbergen.nl.


Zevenbergse judoka’s in actie op internationaal toernooi Breda

Zondag kwamen de Zevenbergse judoka’s de mat op voor een pittig internationaal toernooi in Breda, de Open Bredase Kampioenschappen. Judoka’s uit verschillende landen lieten hier hun kunnen zien. Onze judoka’s hadden het zwaar maar deden absoluut hun best.Dit keer helaas geen medailles en podiumplaatsen al kwamen Ilse Vissers en Elle van Batenburg dicht in de buurt met een vierde plaats! We kunnen niet anders dan trots zijn op deze judoka’s die deze, soms echt pittige, wedstrijden bezoeken en enthousiast blijven.
Dus Ilse, Elle, Tyn, Yorick, Sanne en Rohan ga zo door!


Judoka van de maand oktober:

Gefeliciteerd Jeffrey van Slochteren met je mooie certificaat!!!! Dik verdiend voor je inzet en je vrolijkheid!


Zevenbergse judoka’s actief op Zuid-Nederlandse kampioenschappen
Maar liefst zeven judoka’s trokken zaterdag 22 oktober naar Gilze om mee te doen aan de Zuid-Nederlandse kampioenschappen. Dit is een groot toernooi waar alle verenigingen uit het zuiden van Nederland aan mee doen. Sommigen moesten dan ook strijden in grote poules van meer dan 30 deelnemers!
Vanuit judovereniging Zevenbergen wisten Julia Roubos en Ilse Vissers knap een derde plaats te halen! Extra knap omdat beide dames nog niet heel veel ervaring hebben met zulke grote toernooien! Natuurlijk is de vereniging trots op ze! Maar we zijn ook trots op de andere judoka’s: Tyn van Rosmalen, Elle van Batenburg, Sarah den Hollander, Yorick van der Wolf en Rohan van der Wolf. Zij wisten geen podiumplaats te behalen maar hebben wel degelijk gestreden naar hun kunnen! Wat een plezier om deze kanjers op de judomat te zien sporten.
Wil je ook eens met deze judoka’s trainen? Kom dan eens binnen voor een proefles! Meer informatie op www.jvzevenbergen.nl.

Volop actie in Lage Zwaluwe
Volop actie in Lage Zwaluwe

 

VEEL ZEVENBERGSE JUDOKA’S VAN JV ZEVENBERGEN OP DE BEEN

ZEVENBERGEN – Voor de judoka’s van Judovereniging Zevenbergen was het weer een druk weekend.

Op zaterdag 15 oktober vond voor de 2e keer het Open Zeeuwse Judo Toernooi plaats in Vlissingen. De groep wedstrijdjudoka’s van judovereniging Zevenbergen was weer van de partij. En de behaalde resultaten laten zien dat de samenwerking met JC Made en team Haragei uit Terheijden zijn vruchten afwerpt.

Lees verder…

 

 

 


        wedstrijdselectieachterwedstrijdselectieWedstrijdselectie
voorzien van stoere jacks!


Toernooi in Oss aftrap voor de wedstrijdselectie
Op zondag 18 september trok een aantal judoka’s van het samenwerkingsverband van judovereniging Zevenbergen, team Haragei en judoclub Made naar Oss voor het eerste grote toernooi van het seizoen. Poules van meer dan 20 of zelfs 30 kinderen waren geen uitzondering. Dat betekende weer lang wachten maar ook veel kans op het opdoen van wedstrijdervaring! Tyn van Rosmalen wist knap een derde plaats te behalen.tynoss Voor Yorick en Rohan van der Wolf was de start van het seizoen lastiger maar in ieder geval weer extra ervaring opgedaan. Ook Sanne Kegge deed mee en wist mooie punten te winnen. Maar het podium lukte dit keer helaas niet. Het volgende toernooi voor deze judoka’s is aanstaande zondag in Made: het Amerhaltoernooi. Een toernooi waar maar liefst 650 judoka’s voor ingeschreven staan!

Gezellige en sportieve start van het judoseizoen 2016-2017 met het judokampDSC_5644

Vrijdag 3 en zaterdag 4 september gingen iets meer dan 30 kinderen van onze judovereniging én die van Oudenbosch op kamp in Reusel. Spannend, want het was de eerste keer in “De Molenhut”. Maar wat troffen we het met het weer en de locatie! Heel veel sportieve spelletjes, heel veel bewegen, een quiz en een dropping samen met een lekkere barbecue maakten het tot een feestje! Alle kinderen maar zeker ook alle vrijwilligers natuurlijk weer ontzettend bedankt voor jullie inzet, sportiviteit en medewerking. Voor wie wil kun je nog nagenieten door op de foto te klikken!


Succesvol en sportief Zeuvenkamp! 

Zaterdag 2 juli waren 14 kIMG-20160703-WA0009[1]ids van en voor onze vereniging de hele dag actief tijdens de Zeuvekamp, georganiseerd door Kiwanis. Alex, Ronan, Yorick, Sebas, Ilse, Julia, Tyn, Claudia, Daeven, Elle, Marit, Jeffrey, Sophie en Mirre deden hun best bij voetbal, hockey, volleybal, tennis, badminton, judo en honkbal. Wat zijn we trots op deze kanjers die zo enthousiast en fanatiek bij alle sporten aan de slag gingen. En het resultaat mocht er zijn! Tyn en Elle werden sportkampioen Zevenbergen in de leeftijdscategorie 6 tot 8 jaar! En door de prestaties van alle kinderen samen mag judovereniging Zevenbergen zich een jaar lang Kampioen Sportvereniging van Zevenbergen noemen! Bedankt kanjers!

Deze dag kon natuurlijk niet georganiseerd worden zonder dat het bestuur de hulp kreeg van vele vrijwilligers. Daarom ook speciaal voor hen: BEDANKT! De beker kon ook zeker niet zonder jullie worden gewonnen!